
Buffet Voksne Kr. 325 Barn Kr.139
Vi åpner buffet på søndag fra kl.14.00 - 19.00. For dette får du en buffe med :
- Varmretter
- Suppe
- Dessert
- Kaker
- Iskrem
- Kaffe
Her kan du ete så mye du ønske. Drikke både brus og juice kan du kjøpe i tillegg.
PS! Vi bør alle være opptekne av miljø og bærekraft og unngå matsvinn. Så forsyn deg til du blir mett, og ikke mer.
- Varmretter
- Soppe
- Dessert
- Kaker
- Kaffe
Lunchboks 139Kr.

1.To vårruller med stekt risKylling, vegetarisk shiitake-soppsaus, gulrøtter, kål, glassnudler, egg
Allergi: Hvetemel, Egg

2. Wonton suppe
er en klassisk asiatisk suppe med god smakskraft og deilige wontons som flyter rundt i suppen. Kylling, vårløk.
Allergi: Shiitake soppsaus

3. Suppenudler og kjøttboller
Nudler er en populær lunsj for thailandske folk fordi de er lette å fordøye og ikke for tunge. Varm suppe er en flott måte å spise mens den er varm og perfekt for vinteren. Den inneholder også grønnsaker som hjelper tykktarmen til å fungere godt.
139Kr.
Allergi: Shiitake-soppsaus

4.Friske vårruller
Agurk, Prabikka, koriander, gulrot, grønn salat, glassnudler
Reker 3 stk. 139 kr.
Vegetar Friske vårruller 3 stk. 129 kr.
Allergi: Hvetemel, Egg

5.To svinespyd
Med stekt ris, vegetarisk shiitake-soppsaus, kokossukker, kondensert melk
Allergi: Shiitake-soppsaus

6. Våruller med Kylling
Hjemmelagede friterte våruller med søt chili saus
1 Stk. 25 Kr.
Allergi: shiitake-soppsaus, gluten

7. Kylling boller med tamarind saus 129 Kr.
Allergi: Soya
Middag Meny

1.Pad thai
Pad Thai er en populær rett i Thailand og serveres ofte som gatemat. Den er laget av stekte risnudler, egg, tofu, bønnespirer, peanøtter og andre ingredienser som hvitløk og sjalottløk. Kombinasjonen av disse ingrediensene gir en utrolig deilig rett. Som kan spises til frokost, lunsj eller middag.
Reker 239Kr.Kylling 229Kr. Veganer 219Kr. 
Allergi: Egg, fiskesaus, nøtter

2. Stekt kylling med cashewnøtter
Cashewkylling er en veldig populær og deilig thailandsk rett! Den kombinerer sprøstekt kylling med cashewnøtter, paprika, løk og en kryddersaus som gir den en rik, søt og litt krydret smak. Den serveres ofte med varm dampet ris.
Reker 239Kr.Kylling 229Kr. Veganer 219Kr.
Allergi: Shiitake soppsaus, nøtter

3. Phad Priew Wan
Sursøt stekepanne er en stekerett som er både forfriskende og deilig! Det er en perfekt blanding av sure og søte smaker. Hovedingrediensene er vanligvis kjøtt som svinekjøtt, kylling eller reker, sammen med en rekke friske grønnsaker som paprika, løk, ananas og tomater.
Reker 239Kr.Kylling 229Kr. Veganer 219Kr. Svinekjøtt 235Kr.
Allergi: Shiitake soppsaus

4. Stekt ris
Stekt ris er en deilig og allsidig rett! Den kan tilpasses for å passe ingrediensene du har for hånden, enten det er kylling, reker, svinekjøtt eller til og med tofu for vegetarianere. Hvilken stil med stekt ris foretrekker du? 
Reker 239Kr.Kylling 229Kr. Veganer 219Kr. Svinekjøtt 235Kr.
Barnemeny 129Kr.
Allergi: Egg, soyasaus, Shiitake-soppsaus

5. PHAD NAM MAN HOI - VEGETABLE WOK
Grønnsakwok med friske grønnsaker velge mellom
Reker 239Kr.Kylling 229Kr. Veganer 219Kr. Svinekjøtt 235Kr.
Allergi: Sesam olje, oystersaus, soya

6.Rød curry
Rød curry med kylling( Kaeng Phed Gai) er en populær thailandske rett som består av kokosmelk,bambus, paprika,sitrongress og rød chili
Kr.249,
Allergies: fish sauce

7.Pad Kra Prao kylling i basilikumblære med ris og stekt egg
Pad Krapow er en populær thailandsk rett som er full av rike og krydrede smaker! Hovedingrediensene er favorittkjøttet ditt (som kylling, svinekjøtt eller storfekjøtt) stekt med hellige basilikumblader, chili, hvitløk og krydret med fiskesaus, soyasaus og litt sukker. Server med varm dampet ris og et stekt egg. Denne retten er perfekt for et raskt og enkelt måltid.
Kylling Kr.229, Svinekjøtt Kr.235,-
Allergi: Egg, fiskesaus

8. Lab Kai kyllingsalat med krydret 
Larb Gai er en populær rett fra den nordøstlige regionen av Thailand som er full av unike smaker og krydder. Den består av hakket kylling blandet med ulike krydder som chilipulver, fiskesaus, limejuice, stekt ris og friske urter som sjalottløk, vårløk og mynteblader. Det er en perfekt kombinasjon av sure, krydrede, salte og aromatiske smaker.
Kylling Kr.229, Svinekjøtt Kr.235,-
Allergi : Fiskesaus

9. Grønn curry
Serveres med mixris. Grønn curry som består av grønn frisk chili, sitrongress, kokosmelk, bambus og rød paprika.
249 Kr.
Allergi : Fiskesaus

10. Thai Spicy suppe med scampi (Tom yum Kung)
Serveres med mixris. Tom yum som består av rød frisk chili, sitrongress, kokosmelk, Galangal, kaffirlimeblader og koriander.
259 Kr.
Allergi : Fiskesaus, skalldyr